Kotona ollaan


Istun keittiössä aamupalalla ja katson ikkunasta kun vanhempi pariskunta on sunnuntaisella aamukävelyllä. Nyt on päivä kolme uudessa kodissamme. Keittiö ja olohuone on järjestetty ja läppärin laturikin täten löytynyt. Ette ehkä edes uskoisi vaikka miten yrittäisin kertoa kuinka monta laatikollista tavaraa tänne kannettiin. Tuntui, että sitä mukaan kun kuorma-autoa täytettiin, sisällä laatikkopinot vain kasvoivat. 

Nyt aion käydä joka ikisen kipon, kupin ja rätin roikaleen läpi ja jos tuntuu vähänkin tarpeettomalta, osoitan sille ovea. Tupakeittiössä tavaroiden alta paljastui alta koti. Iltaisin tuntuu uskomattomalta mennä nukkumaan. Me löydettiin se! Toivottavasti tämä tunne säilyisi vielä pitkään. Vähän kuin olisi jossain kylässä, mutta ei sitten kuitenkaan. Tänään on vuorossa vielä tuo talon toisen pään raivaus loppuun. Sitten voi alkaa varsinaisesti sisustushommat. 

Mutta jos nyt nautin vielä hetken tästä hiljaisuudesta kun kaikki mun pojat nukkuvat vielä. Ah.

Kommentit

 1. Onnea uuteen kotiin! Muistan hyvin tuon tunteen kahden ja puolen vuoden takaa :) Nyt tuntuu niin kuin olisi asuttu tässä aina!

  VastaaPoista
 2. Jee, tuo on niin ihanaa! Onnea uuteen kotiin! :)

  VastaaPoista
 3. Uuteen kotiin muuttaminen on ihanaa! Onnea uuteen kotiin ja tsemppiä laatikoitten purkuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No itse muuttaminen ei niin kivaa, mutta yleisesti joo. :D Kiitos! <3

   Poista
 4. Wau! Nauttikaa tunteesta ja onnea uuteen kotiin <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti