Isopieni viskari

syyskuuta 06, 2015

Nämä viskarit (eli viisveet eli viisivuotiaat) ovat sellaisia varsinaisia napanuoran venyttäjiä. Olevinaan niin isoja, mutta silti vielä meidän vanhempien pieniä vauvoja. He ovat niitä, jotka nauravat söpölle pöllörepulle ja joku tavisreppu taas on paljon hienompi. He ovat niitä, joilla on jo omia harrastuksia, sen sijaan, että kävisi äidin kanssa yhdessä kerhoilemassa. He ovat niitä, jotka miettivät erehtyneensä kun eivät tajunneet, että tanssitunnilla ei kaiuttimista paukukaan Robin - vaan Muumit. He ovat niitä, jotka menevät naapurin oven taakse kysymään voiko kaveri tulla ulos leikkimään - ihan itsenäisesti.

He ovat niitä, jotka osaavat jo loukkaantua jos heidän tekemisistään puhutaan muille. He ovat niitä, jotka tietävät, että syyllä on myös seuraus (mutta pakko kokeilla onko se vielä tänäänkin voimassa). He ovat niitä, jotka kovasti harjoittelevat kirjaimia. He ovat niitä, joiden vanhemmat huokailevat, että kahden vuoden päästä alkaa jo koulu. He ovat niitä, jotka kertovat miellään itse keksimiään vitsejä, etenkin sellaisia pissakakkaisia. He ovat niitä, jotka heiltä jotain pyydettäessä, vastaavat "Joo joo kohta". He ovat niitä, jotka sanovat "Äiti, muistatko kun viime kesänä..." - eikä se äiti sitten edes muista. 

He ovat niitä, jotka rakastavat sitä kun illan tullen kietoo kädet tiukasti ympärille ja rutistaa. Niin, että alkaa naurupieruttaa.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Blogissani on sulle haaste, käyhän kurkkaamassa. MIelläni kuulisin uutena lukijana blogisi tarinan :)

    VastaaPoista

INSTAGRAM | @lindsonja

Uusimmat postaukset