Kotona: Olohuone

syyskuuta 22, 2015

Saimme vihdoin aikaiseksi kiinnittää olohuoneen nurkkaan tauluhyllyt ja sitä myöden siitä tulis valmis esittelyä varten. Siivosin lelut ja sellaisen, mutta jätin sen kuitenkin aika luonnontilaan. Tykkään, että tavaraa ja jopa kalusteita on vähän. Yleisilme pysyy siistinä vaikka olisi legot, likaiset sukat ja läppärinjohdot pisin lattioita.

Meillä on tupakeittiö, eli puolet tästä tilasta on keittiötä. Parasta koko kodissa ovat ikkunat. Mun toiveissa oli alunperin isot olohuoneen ikkunat, mutta ei haittaa vaikka se ei toteutunut. Jos olisin osannut, olisin voinut myös toivoa, että ikkunoita olisi joka ilmansuuntaan. Paraatipaikalla on ihana takka! Illat hämärtyvät ja ilma viilenee koko ajan kovaa vauhtia, niin takka on ystävä. 

Olkkarin lamppu ja lukuvalo puuttuvat vielä ja tapetin haluaisin vaihtaa. Sohva ja matto menevät myös jossain vaiheessa vaihtoon. Mahdollisesti sitten kun yläkerta joskus valmistuu. Sohvapöytä tulee sitten kun sekin joskus ehkä omin käsin valmistuu. 

Mutta nää on näitä! Kyllä tässä kelpaa iltaisin tuijottaa kaikki syksyn tosi-teeveet.

You Might Also Like

14 kommenttia

 1. Meillä on myös tupakeittiö. Tv-taso, takka, sohva ja ikkunatkin ovat samalla tavalla kuin teillä :D Mielenkiinnolla odotan lisäkuvia löytyykö lisää yhteläisyyksiä. Meillä on muurametalot-merkkinen koti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän on paikallinen rakennusfirma rakentanut alusta asti "pitkästä", mutta täällä näitä samoja on useampia kun käyttivät kai lähinnä tätä mallia. Mutta tuunkin kurkkimaan, että miltä siellä näyttää! :D

   Poista
 2. Tosi kivan näköistä teillä! <3
  Oon kade tosta lattiasta.
  T. vuokra-asunnon wanha sinivalkoharmaaläntikäs muovimatto oksettaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lattia on kyllä munkin yks lemppareista täällä. :) Voi ei, muovimatto. Ja miten ne onkaan aina noita sinivalkoharmaita kun niitäkin varmasti olisi jotain hienompiakin. -_-

   Poista
 3. Onpa ihanan valoisa huone! Ja tykkään hurjan paljon tuosta tapetista!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kyllä lämmitti sydäntä kun sä sanot noin. <3

   Poista

INSTAGRAM | @lindsonja

Uusimmat postaukset