Aikamatka kylpylään

Kävimme viime viikonloppuna pienellä minilomalla Ikaalisten kylpylässä. Bongasin netistä hyvän tarjouksen ja tartuimme siihen heti. Pidin samalla vuorokauden mittaisen some-loman. (Kröhöm, mutta tällä viikolla olen kirinnyt sen triplana takaisin kun innostuin ihan Snapchatista. Löytyypi vanhalla tutulla nimimerkillä: @sonja_aaltoja.) 

Kylpylöinti meni kivasti. Meidän huone oli vanhassa kylpylä-hotellissa, joka ei luonnollisesti ole ollenkaan niin hohdokas kuin päärakennuksen uudempi hotelli, mutta ajoi asiansa tässä pienessä irtiotossa. Huoneessa vietimme vain kuitenkin sen perjantai-illan telkkaria katsoen ja sängyillä herkutellen, ja voimia toiseen kylpyläpäivään keräten. Tuo vanha puoli oli itseasiassa ihan hauska aikamatka. En tutustunut kylpylän historiaan paremmin, mutta voisin hyvin kuvitella, että on ollut suosittu menomesta menneinä vuosikymmeninä. Ja sitä Ikaalinen taitaa olla edelleen.

Kylpylä itsessäänhän on lapsiperheiden suosiossa. Mekin annamme pisteet siitä, että allasosastolla on huomioita pienet lapset jopa kahdella lastenaltaalla, joista toinen on todella iso ja sen pohja on muovimatolla hieman pehmustettu. Ropponen oli nyt uimassa ensimmäistä kertaa. Kaikuva tila taisi hieman pelottaa, mutta suurta itkua ei tullut kuitenkaan. Ja esikoinen oppi hienosti sukeltamaan, hypäten veteen hauskalla "naamaplätsi"-tyylillä.

Ikaalisten kylpylässä oli rauhallinen meininki ja aamupala oli aivan mahtava. Voisimme hyvin mennä uudelleenkin!

Kommentit