Veljekset kuin tiikerit

lokakuuta 10, 2015

Piti ottaa sovituskuvia tilaamistani ihanista Bengalintiikereistä. Tulikin monta vielä ihanaa kuvaa veljeksistä. Veljeksistä, joilla on nyt jo ihan omat jutut. Isoveli saa aina parhaimmat naurut...tai sanoisinko ainoat naurut. Muut saa tyytyä vain hymyihin. Aina hehkutan näitä kahta. On niin ihanaa, että saavat kasvaa yhdessä. 

Tykkään pukea poikia joskus samanlaisesti. Vaikka kuulemma näkee otsallakin heidän olevan veljeksiä. Olen nyt lopullisesti hurahtanut Mini Rodiniin mm. siksi, että mallistosta löytyy aina samaa kuosia pienille ja isoille. Tilasin Jeriikasta näiden tikrujen lisäksi myös Mini Rodinin lämpöpussin vaunuihin. Tuo mintun värinen kuosi tuli tänä syksynä kuin tilauksesta. Minttu on yksi lempiväreistäni ja se piristää mustia vaunuja kivasti. Otan sen käyttöön kun vaihdan vaunukopan istuinosaan. Vaunukopassa pärjää hyvin äp:n pussillakin.

Puetaanko teillä lapsia samanlaisesti?

- - - - -

Jeriika tarjoaa alekoodit normaalihintaisiin tuotteisiin. Saat 10€ alennusta yli 50€ ostoksista alekoodilla koodi10 ja 20€ alennuksen yli 100€ tilauksesta alekoodilla koodi20. (Koodi on voimassa 16.10.2015 saakka.)

Yhteistyössä Jeriika

You Might Also Like

3 kommenttia

  1. Aivan ihania kuvia! <3 Mä tykkään toisinaan pukea poikia samoihin vaatteisiin, tai ainakin samantyylisiin, se on niin suloista :)

    VastaaPoista
  2. En mä kestä miten suloisia kuvia! <3

    VastaaPoista
  3. Täällä samistellaan aina välillä, ainakin samantyyliset vaatteet on usein veljeksillä. Söpöjä kuvia! :)

    VastaaPoista

INSTAGRAM | @lindsonja

Uusimmat postaukset