Et näytä yhtään väsyneeltä

marraskuuta 20, 2015

*Yhteistyöpostaus

Aiemmin jo mainitsinkin, että otin ripsenpidennykset Marilta, Kynsistudio Helmessä. Tämä oli suorastaan täydellinen hetki. Nyt jos koskaan on todella piristävää kun heti aamusta peilistä tuijottaa takaisin fressit kasvot. Tiistaina kirjoitin tällä hetkellä painavasta väsymyksestä. Tilanne voisi toki olla vielä huonompi, esimerkiksi esikoisen vauva-aika on muistoissani aika sumuinen. Päivät ovat kuitenkin mukavia ja menevät nopeasti. Mutta ylimääräistä energiaa itsestä huolehtimiseen ei juurikaan silti ole. 

Olen laiska meikkaamaan ja yleensä ulos - kauppaan tai kerhoon - lähtiessä muistan vasta autossa, että oho hups enpäs katsonut peiliin kertaakaan ennen lähtöä. Tilanne on edelleen muuten sama, mutta sillä erotuksella, ettei tarvitsekaan kaivaa aurinkolaseja päähän marraskuun harmaudessa vaan tiedän tarkistamattakin, että ainakin ripset on hyvin.

Pelkäsin, että ripsienpidennys ei sovi minulle. Onneksi mukana oli Jenni, joka oli myös ensimmäistä kertaa asialla ja vähintään yhtä jännittynyt tulevista ripsistä. Luotin Marin ammattitaitoon täysin ja tiesin hänen laittavan meille kauniit - ja juuri meille sopivat ripset. Ripsien laitto oli miellyttävää ja rentouttavaa. Mutta lopputuloksen katsominen peilistä jännitti silti. Taisimmekin molemmat vuorollamme hihkua ääneen kun näimme lopputuloksen. 

Yllätyin iloisesti, että ripset pysyivät ensimmäiset kolme viikkoa todella hyvin. Neljäskin viikko olisi mennyt vielä hyvin. Oli myös kiva huomata, että ripsien kanssa elo on sujunut varsin mukavasti. Suihkun jälkeen tekisi mieli kuivata silmät ja joskus aamuisin tekisi mieli hieroa silmiä. Siihen nähden, että tällä hetkellä unohtaisin varmaan päänikin ellei se olisi hartioissa kiinni, olen muistanut nämä kiellot hyvin. Olen käynyt jopa saunassa viikottain, vaikka se kuuluukin vältettävien listalle.Pidin ripsienpidennystä aiemmin todella turhamaisena juttuna. Vielä ensimmäisiin kehuihin vastailin hieman nolona, että pitihän näitä nyt kokeilla. Oikeasti olin jo pitkään katsonut ja kadehtinut kun monella tuntui olevan kauniisti kaartuvat ja pitkät ripset. Jos jokin asia tuo niin paljon iloa kuin nämä ovat tuoneet minulle, niin ei se silloin minusta enää ole niin turhamaista. Vauva heräilee öisin sen seitsemän kertaa ja joskus aamuisin tuntuu kuin olisi katujyrän alle jäänyt. Nukkumisasiaa kysytään vauvojen äideiltä usein ensimmäisenä ja nyt olen saanut vastaukseksi hieman yllättyneen "Sä et yhtään näytä siltä!"

"Oi, kiitos!"

Tämä väsynyt äiti ainakin suosittelee. Alekoodilla LUMO20 saat Kynsistudio Helmessä 20 euron alennuksen ripsienpidennyksistä. Koodi on voimassa 15.12.2015 asti. (Nettiajanvarauksessa koodi laitetaan lisätietoja-kenttään, mutta muista mainita koodista myös varatessasi aikaa puhelimitse.)

Pssst. Jennin blogissa myös toinen alekoodi Helmeen, voimassa vielä tämän kuun loppuun.

You Might Also Like

0 kommenttia

INSTAGRAM | @lindsonja

Uusimmat postaukset