Lumoavat pikkujoulut

Olen tainnut tehdä tänä syksynä pikavisiittejä Helsinkiin enemmän kuin koko viime vuosiin yhteensä. Lauantaina juhlistimme Lumoblogien pikkujoulua. Iltapäivällä riitti ohjelmaa niin huisin paljon, että varsinainen tutustuminen muihin bloggaajiin jäi vähälle huomiolle, mutta oli silti mukava tavata ihmisiä, joita "tuntee" jo blogien ja facebookin välityksellä.

Pikkujouluissa kokoontui myös vauvatiimi. Kameran muistikortille taisi tallentua jonkinlainen vauvayliannostus, koska koneeni hävitti kuvat ennen kuin ehdin saada edes ne muutamat onnistuneet tänne näytille. Joten nyt voin todellakin sanoa, että onneksi on ihanat kanssabloggaajat, joilta voi hädässä lainata kuvia. 

Mitäpä tästä muuta höpisen kun se ei varmaan kauheasti siellä puolen ruutua kiinnostele. Syötiin, juteltiin, inspiroiduttiin, kuvattiin ja vauvailtiin. Vähäunisena ei ole ollut motivaatiota bloggailuun, mutta lauantaina tuli tankattua roimasti uutta intoa. Kiitos järjestäjille! Me jo uhkailimme paluumatkalla, että järkkäämmme puolestamme täällä Turkkuses jotain seuraavaksi.

Ja näistä kuvista iso iso kiitos Hiekkaleikkejä Jennille, Hulivilini Maarialle ja Kuvastimen Hannalle! <3 

Kommentit

  1. Oli tosi kiva nähdä :) ja mikä suloisuus teidän pikkumies <3

    VastaaPoista
  2. Varmaan piristävää lähteä pikavisiitille, unettomuudesta huolimatta :) Tsemppiä sinne ja jaksamista! Täällä pikku hiljaa 7kk jälkeen alkaa näkymään toivonpilkahduksia unettomista öistä - oh jes!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti