Projekti yläkerta

En ole kunnon kotikierrosta blogissa vielä tehnyt kun tuntuu, että kaikki nurkat ovat liian kesken. Sisustuksellisesti siis. Alakertahan on kuitenkin valmistunut edellisten asukkaiden (ja rakentajien) toimesta jo pari vuotta sitten. Keittiöön kuitenkin haaveilin pientä faceliftiä vielä tälle syksylle, mutta se on jäänyt muiden kiireiden jalkoihin. Koko komeus tuntuu olevan kaaoksen vallassa vaikka olen yrittänyt karsia tavaramäärän ihan minimiin. Tämä reilu 80 neliötä vaan on meidän nelihenkiselle perheelle aika niukka. 

Tähän saadaan toivottavasti pian muutos.


Tai pian ja pian. Toivottavasti viimeistään kevään korvilla pääsemme suorittamaan uuden muuton kun yläkerta vihdoin valmistuu. Isoveikka saa sieltä itselleen uuden isomman huoneen ja hänen olisi tarkoitus nukkua yksin - eri kerroksessa. A p u a . No ei mietitä sitä vielä! Mun sormet silti syyhyää jo huoneiden suunnittelusta, mutta koko kerroksesta taitaa tulla kuitenkin jonkinlainen man cave...tai ennemminkin attic.

Viikonloput ovat siis aika täynnä ohjelmaa. Ihan kuin ei olisi ilman tätäkin raksaprojektia, mutta jo tämän kokemuksen perusteella olen niin älyttömän iloinen ettemme päätyneet rakentamaan taloa. (Ei sillä etteikö sekin vielä olisi haaveissa. Sitten joskus.) Hatun nosto siis teille kaikille hulluille talonrakentajille!

Lastenhoidon ja ruokahuollon lisäksi tasoitin tätä perinteitä kunnioittavaa työnjakoa ajamalla lainapakun takaisin. Perheen ainoa kuorma-autokortillinen kun olen. Mummi tuli illalla hetkeksi lapsenvahdiksi ja me kävimme tuon romanttisen rekkapenailun päätteeksi miehen kanssa vielä syömässä rahtaripitsat. Prosciutto-kinkulla ja rucolalla. Haha!

P.s Olohuoneen esittely löytyy tästä.

Kommentit

  1. Hahaa meillä riitti kahden huoneen tapetointi siihen että kiittelimme että ostimme tämän talon valmiina emmekä rakentaneet! Toisaalta suunnittelu on kivaa kun ei ole paineita ja tietäisin juuri millaisen talon haluaisin jos rakentaisimme joskus tulevaisuudessa! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti