Vauvasta taaperoksi eli 1-vuotisjuhlat!

Meillä juhlittiin yksivuotiasta – jo kohta puolitoista kuukautta sitten! Siinä vapun alla kun on syntynyt niin synttäriteemaa ei tarvitse kaukaa hakea. Ilmapalloja siis! Tykkään juhlien järjestämisestä ja suunnittelen niitä usein viikkotolkulla. Mutta loppujen lopuksi aina järjestän tarjoilupöytää meikittä ja hiukset märkänä.

Tarjoilupöydästä löytyi monenlaista, sillä itsetekemiäni tarjottavia täydensi vielä äidin tuomat naperomunkit ja rahkapiirakka. Täytekakun lisäksi tein Valion ohjeella taivaallisen hyvän popcornikakun, suolaisia pikkupiirakoita (joita tein muuten ristiäisiinkin, eri täytteillä tosin), macaronseja sekä popcorneja ja suolatikkuja. Juomana tietysti kotitekoista simaa! (Niin ikään mummin tuomaa.)

Kahvipöydän kunkku on tietysti kakku. Täytekakku sinällään ei kuulu omiin lemppariherkkuihin, enkä ole intohimoinen kakkuleipuri, mutta tällaisiin juhliin tykkään väkertää kakkuja, joita en ole ennen kokeillut. Tällä kertaa testiin pääsi voikreemillä kuorrutettu kakku sekä macaronsit, joita tein myöskin ensimmäistä kertaa.

Mukavat ja rennot kemut, vaikkakin vähän myös haikeat. Mihin mun vauva oikein hävisi?Idea leijuviin ilmapalloihin on muuten bongattu Peggyn keittiöstä.

Edellinen postaus: Maukkaiden ja ravitsevien rahkasämpyläburgereiden ohje

Kommentit

Lähetä kommentti