Minilomalla

elokuuta 17, 2016
Tämän viikon arkikuva tulee tässä. Kävimme minilomalla Seinäjoella. Ähtärissä ja Duudsonit Activity Parkissa. Molemmat kohteet olivat meille iloinen yllätys. Kumpaakaan kohtaan ei ollut mitään järjettömän suuria ennakkoajatuksia vaikka odottavin mielin olimme kuitenkin. Miehellä on ollut pitkä kesäloma, niin tällainen tuntui olevan oikea metaloma. Lomaa lomasta. Lapsetkin käyttäytyvät reissussa aina jotenkin paljon paremmin kun on puuhaa. Eikä itsekään jaksa nillittää pikkuasioista. Kinder bueno on varsin bueno iltapala kuusivuotiaalle.

Silti, onhan perhelomailu aina enemmän tai vähemmän hampaiden kiristelyä. Vaikka olemmekin perhelomalla, niin itsessään Oy Perhe Ab ei lomaile. Että kumpi sen taaperon kakkavaipan siellä hotellihuoneessa nyt vaihtaa kun "mulla on just asento". Tai kenen mielipiteeseen taivutaan kun valitaan ravintolaa, mennäänkö erikoisoluiden vai ateriaan kuuluvan lelun perässä. Onneksi sentään pitsa (yleensä) kelpaa kaikille.

"Mutta usko nyt, että häntä kutsutaan tarjoilijaksi eikä palvelijaksi.
Hys. Me keskustellaan tästä vielä."

Siis lapsen, ei miehen kanssa.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Joo, jep! Ihan kuin olis ekaa kertaa ravintolassa, voi härregyyd! :D Onko noi palvelijoita? Mut ne palvelee meitä? No joooo, mut...ei. :D

      Poista

INSTAGRAM | @lindsonja

Uusimmat postaukset