Taaperon mustikkamuffinit

syyskuuta 18, 2016


Kuopuksen kanssa alkoi "syön itse" -projekti. Olen kokeillut tarjota Simppeli sormiruokakeittiö -blogin ohjeilla erilaisia ruokia. Kun tavallinen kotiruoka ei tehnyt enää ollenkaan kauppaansa, joten oli mietittävä muita vaihtoehtoja. Vaikkakin tavallisia ja ah niin ihanan simppeleitä ovat nämäkin ohjeet. Yksi näistä oli kahta reseptiä (tätä ja tätä) yhdistämällä syntyneet muffinit, jotka maistuivat hyvin aikuisellekin.

Taaperon mustikkamuffinit

2 ylikypsää banaania
1 makea omena
(soseuta)

2 rkl rypsiöljyä
4 dl kaurahiutaleita
1,5 tl leivinjauhetta
1 muna
(sekoita hyvin banaani-omenasoseeseen)

n. 1 dl mustikoita

Jaa taikina silikoniseen muffinivuokaan (irtoavat tästä kypsänä helposti), painele sopiva määrä mustikoita taikinaan (laitoin mustikat jäisenä ja odotin hetken ennen paistamista, että sulavat hieman). Paista uunissa 200 asteessa noin 10-15 min. 



You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Näyttääpä kyllä erittäin herkullisilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olivat kyllä hyviä! Yllätyin ihan itsekin, mutta banaani makeuttaa muffarit loistavasti. (Mutta mitä näille mun kuvilla on tapahtunyt. Kääks! Venähtäneet oudosti.)

      Poista

INSTAGRAM | @lindsonja

Uusimmat postaukset