Varput pihallamme

kesäkuuta 18, 2017


Ennen kuin seuraavat kemut auttamatta puskevat päälle, tässä lupaamani kesäjuhlapostaus. Ah, vieläkin hymyilyttää.

Virallisesti (minun) kesä alkoi viime viikolla. Järjestimme Varpujengillä kesäjuhlat. Rento ja tunnelmallinen kesäjuhla loihdittiin kokoon yhteisellä panostuksella suhteellisen kivuttomasti ja nopeasti. Mukavaa, että meistä moni pääsi paikalle.

Juhlapaikaksi valikoitui meidän pihamaa. Onneksi kesä näytti parastaan ja sää suosi pihalla oloa, vaikka olisimme mukavasti mahtuneet sisätiloihinkin.

Tarjoilupuoli hoitui näppärästi nyyttikesteillä. (Kirjaimellisesti) notkuva pihapöytä oli täynnä ihania herkkuja. Leivoin kaksi suolaista piirakkaa, perinteisen kinkkupiirakan sekä aina yhtä toimivan feta-parsakaali-piirakan.

Kesäjuhla alkoi kun maailman söpöin kahvimopo Turku kahvilla päristi pihalle. Australiasta saakka kahvioppia hakenut baristamme Iris loihti meille mitä loistavimmat kahvit. Suodatinkahvin suurkuluttajana ja oho-emmää-nyt-enää-muista-montaks-kauhaa-meni-poroja-äitinä kunnon kahvi maistuu...no, kunnon kahvilta. Jos (ei vaan kun) Turussa kulkiessa kahvihammasta kolottaa, etsi Turku kahvilla kotisivujen kätevän kartan avulla ja tilaa vaikkapa aussityyliin flat white!

Ohjelmaan kuului paljon rentoa jutustelua. Varpujengi on alusta saakka hyvin kaverilliselta joukolta. Iloisia, avoimia ja hauskoja tyyppejä! Illan päätti upea ja taitava Milja Inkeri. Miljan musisointia fiilistellessä tajusin, että siitä on vierähtänyt taas aikaa kun olen livemusiikkia edes kuullut. Ja vielä niin kaunista. Terassimme vallannut tunnelma täydensi tämän yhden väsyneen mammastin kesäillan.

(Milja Inkerin albumin löydät muuten Spotifysta.)

Kuvat: Jenni
(Mun kädet oli täynnä vauvaa.)


You Might Also Like

0 kommenttia

INSTAGRAM | @lindsonja

Uusimmat postaukset