Voin hyvin

Aluksi luonnostelin tänne blogiin taannoin hyvinvointijuttuja, mutta ideoiden pursuillessa päätin, että niille pitää olla ihan oma alustansa. Niin syntyi Wellness with Sonja. Perheblogin pitäminen ei ole enää aikoihin tuntunut itselle ajankohtaiselta. Itsensä toteuttamisen tarve suuntautuu nyt vahvasti hyvinvointiin, mutta edelleen tutussa ja turvallisessa genressä.

Haluan kehittyä paitsi kirjoittajana ja sisällöntuottajana, myös valmentajana ja erikoistua äitiysliikuntaan ja naisten valmentamiseen. Yksi niistä asioista, joista haaveilin ja muutama vuosi sitten kun kouluttauduin personal traineriksi. Se mitä täällä blogissa joskus aloitin, saa jatkoa. Haluan liikuttaa äitejä. 

Äitiysliikunta on iso osa blogin sisältöä. Mutta Wellness with Sonja tulee kuitenkin olemaan myös muuta kuin vauvajumppaa, vatsalihasten erkaumaa ja virtsankarkailua. Blogista löytyy jo mm. reseptejä, juttua motivaatiosta ja unelmista. Blogissa rönsyillään myös arkeen, ajanhallintaan, luonnonkosmetiikkaan ja elämästä nauttimiseen, reissuja ja herkkupäiviä unohtamatta. 

Nyt kun vauva on vielä hetken vauva, kuvaillaan vielä treenejä vauvan kanssa. Sitten voidaankin siirtyä taaperotreeneihin kahden eri kokoisen lisäpainon kanssa. Blogissa seurataan myös hidasta (mutta varmaa) palautumistani kolmannesta synnytyksestä. Tulen myös jakamaan blogissa siihen vinkkejä. Samassa postauksessa on nyt myös kirja-arvonta, suositun Bailamama-konseptin Palaudu synnytyksestä -kirja, joka minun lukemistani äitiysliikunnan kirjoista tähän mennessä paras. Selkeä  ja perusteellinen opas synnytyksestä palautumiseen, olet sitten vastasynnyttänyt tai vaikka synnytyksestä olisi aikaa jo vuosikymmeniä. Kannattaa osallistua tästä linkistä, jos tuntuu, että keskivartalossa ei ole tuki ihan priimaa.

Tervetuloa seuraamaan blogia, josta toivon, että välittyy se innostus, intohimo ja ilo, joka minulla tästä on.

Wellness with Sonjan Facebook-sivuun pääset tästä ja Instagramiin tästä. Laita sivut seurantaan ja nähdään siellä! 

<3 

- SonjaKommentit