Minusta

En tiedä mikä minusta tulee isona, enkä oikeastaan haluakaan tietää. Innostun helposti uusista asioista, haluan jatkuvasti oppia uutta ja jakaa niitä muiden kanssa. Ainoa asia, joka pysyykin läpi kaikkien muutosten – on rakkaus kirjoittamiseen ja valokuvaukseen. Tämä blogi onkin toiminut sen alustana jo vuodesta 2014.

Olen 31-vuotias kolmen pojan (2010, 2015 ja 2017) äiti Liedosta, aivan Turun kupeesta. Ammatiltani olen copywriter ja sisällöntuottaja. Toimin pääosin verkkosivustojen hakukoneoptimoitujen tekstien kirjoittamisen parissa. Blogissani kirjoitan tavallisesta arjesta, vanhemmuudesta ja hyvinvoinnista sekä työn ja perheen yhdistämisestä. 

Bloggaamisen lisäksi nautin vapaa-ajalla liikunnasta, salitreenaamisesta ja perheen kanssa oleilusta. Olemme mieheni kanssa seurustelleet teiniajoista lähtien ja kokeneet pitkän parisuhteen monet aallokot. Blogini tunnettiinkin aiemmin nimellä Aaltoja, kuvaten perhe-elämän tyyntä ja tyrskyä. 2019 otin blogilleni uuden alun ja haluan sen kantavan omaa nimeäni - ja kirjoittaa enemmän omasta näkökulmasta, jossa lapset kulkevat mukana. 

INSTAGRAM | @lindsonja

Uusimmat postaukset