Uudet huudit

_DSC8856 _DSC8858 _DSC8859 _DSC8863

Olimme kaikki kolme tänään vapaalla ja teimme kävelyretken uuden hoitopaikan huudeille. E aloittaa päiväkodissa vasta syksyllä, mutta ensi viikolla on jo ensimmäinen varahoitopäivä siellä. Emmekä edes itse tienneet päiväkodin tarkkaa sijaintia, ja se olikin yllättävästi vähän kauempana kuin kuvittelimme. Mutta pyörällä matka taittuu kyllä mukavasti! (Nyt kun pyörän avainkin löytyi pikkuherran huoneen kätköistä.)

Huudit oli ainakin ihanan näköiset ja matkalla löytyi yksi kivan näköinen leikkipuistokin. Vaikka keskustan läheisyys tuntuukin kutkuttavalta ja kerrostaloelämä ihanan helpolta, olemme silti suunnanneet asuntohaaveet vähän kauemmasa. Nautitaan nyt kuitenkin näistä ihanista kivilinnoista kun voidaan.

Yllätyin muuten miten Tuomiokirkon torni näkyi niin hyvin. Kirkontorni on aina toiminut mulle merkkinä saapumisesta Turkuun, joten sen näkeminen saa aina huokaisemaan "olen täällä!" Tänä kesänä aiommekin myös hyödyntää kaupungin kesätarjontaa paremmin, kun mullakin on elämäni ensimmäistä kertaa neljän viikon kesäloma! (Tai jos ei muuta uskalleta, niin ainakin tutustumassa näihin lähikortteleihin...)

Kommentit

 1. Teidän uudet huudit, meidän entiset. :) Tuttuja seutuja. Ihanan näköistä, mutta pakko sanoa, että ei ole niitä kivilinnoja vielä tullut ikävä, kun koiranomistajana arvostaa sitä, että nurmea löytyisi vähän reilummin, ihan jo kotioven läheltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo totta! Siis siinä kun näin sen kivan leikkipuiston ja ne kerrostalot pyöreästi sen ympärillä, mietin, että olis kiva. Mut kyl mä aika nopeasti taas vaihdoin sen ajatuksen siihen, et rauhallisempaan ja vehreämpään vaihtoehtoon. :P

   Poista
 2. Kauniin näköistä seutua!

  Kai se vähän niin on, että asuinpaikan valitseminen on kompromissien tekoa, eikä kaikkea voi saada. Jos kumartaa yhteen suuntaan, niin pyllistää toiseen, vai miten se meni... :D Ja yleensä haikailee just sitä mitä ei ole. Mä asuisin ihan mielelläni Helsingin keskustassa, mutta todennäköisesti siellä asuessani alkaisin heti kaivata sitä että olisi enemmän tilaa, ja että lapset voisi pistää ulos leikkimään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Kyllä aika nopeasti tuossa totesin, että se ajatus on paljon kauniimpi kuin mitä se todellisuus meille olisi. Ei me osata nytkään hyödyntää keskustan läheisyyttä erityisesti. Tuossa melkein vieressä sijaitsevaan lasten Seikkailupuistoonkin tulisi varmasti mentyä enemmän jos asuisimme vähän kauempana... Kyllä mä tosiaan olen nyt alkanu kaivata tämän vuoden(!) kerrostalossa asumisen jälkeen, partsin sijasta takapihaa. :D Mä oon vaan ikuisesti niin lande!

   Poista

Lähetä kommentti