Kun turkulaiset löivät päänsä yhteen...

...syntyi uusi hieno blogien (ja ihmisten) verkosto. Kiitos Jutalle (Projekti Verkaranta) ja Anulle (Arjen timantteja) kun keksitte hienon idean, eikä toteutuskaan ollut hullumpi. Pääsimme siis tutustumaan Sisustuksen G:n tiloihin, jossa vastassa oli iloiset Jaana ja Nina. (Jaanassa oli jotain todella tuttua, mutta enpä osannut yhdistää, että hän oli aikoinaan Inno-ohjelmassa, jonka aikoihin myös oma innostus sisustukseen löytyi.)

"G-pisteen" naiset siis tarjosivat tilat ja Musta5101&Mayn sekä Magia Graphics tarjosivat (tietenkin asiaan kuuluvat) goodiebagit. Saimme tutustua lähemmin valloittaviin Musta 5101:n keittiötuotteisiin ja Mayn sisustustavaroihin sekä Magian ihaniin printteihin. Vielä kun raaskisi tänne vuokra-asunnon seiniin porailla sen taulusommitelman... Hieno tilaisuus päästä tutustumaan itselle ennalta tuntemattomiin tuotteisiin ja erityisesti ihmisiin niiden takana! G:n työtila oli myös upea ja tilan sisustusratkaisuista jäi itselleni parhaiten mieleen miten katon halogeenilamppu oli peitetty kauniisti valkoisella kankaalla.

Oli oikein mukava tavata uusia ihmisiä, saada uusia kontakteja ja muutenkin täydellinen kesäpäivä oli aika osuva tällaiselle mukavalle pienelle tapahtumalle (etenkin kun G:ssä oli hyvin toimiva ilmastointi). Hyvä seura, mukavaa yhdessä tekemistä ja pieni lasi kuohuvaa (olkoonkin sitten vaikka Pommacia) kyllä piristää tällaista muuten niin arkista torstaipäivää.

Enpä muuten huomannut pyytää ketään ottamaan itsestäni kuvaa kun oli oikein tukka tötteröllä ja mekko päällä! (Lähettäkää mulle kuvia!) Tästä on hyvä jatkaa. Tapahtuma oli tosi hyvin suunniteltu ja vaikka aluksi hieman jännittikin, niin ihan normaaleja ihmisiä sieltä blogien alta taas paljastuikin!

Nimi on jo työn alla. Ryhmämme tarkoitus ei ole olla mikään salakerho. Kaikki Turun seudun sisustus- ja lifestyle-bloggaajat ovat lämpimästi tervetulleita. Suunnitteilla on jo seuraava tapahtuma, johon myös kaikki meidän lukijat ovat tervetulleita... (Ostamistani tuotteista ja goodiebagin sisällöstä myöhemmin kun taas ehdin saada kotia kuvauskuntoon.)

Myöhemmin illalla käytiin vielä R:n kanssa pyörillä jokirannassa jätskillä vapaa illan kunniaksi. E lähti mummin kanssa mökille. Oli lämmin kuin mikä, ja muutama muukin oli ajatellut lähteä jokirantsuun. Huomasin taas olevani (mieleltäni) vanha. Torstai-illan skumppakemut on tosi jees, mutta pussikaljat...njääh. Me rullailtiin äkkiä pois..._DSC9039 _DSC9042 _DSC9052 _DSC9063 _DSC9055 _DSC9058 _DSC9084 _DSC9088 _DSC9096 _DSC9116 _DSC9073 _DSC9117 _DSC9124 _DSC9133 _DSC9119 _DSC9033 _DSC9143

Kommentit

 1. Oli kiva ilta eilen - ja upeita naisia tupa tulvillaan. Kiitos hienoista kuvista - huomaa, että joku osaa;)
  Itse sain juuri kuvat ladattua koneelle ja ihmettelin, että kuka rähmäkäpälä mun kameraani on taas käyttänytkään. Mutta tukkatötterökuva löytyy - eritoten olin nähtävästi innostunut kuvaamaan ihmisiä takaapäin...Laittelen jossain vaiheessa sinullekin.
  Rentoa viikonloppua ja oli kiva tavata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu! Täytyykin käydä kurkkimassa se kuva. :) Oli kyllä todella mukava tavata ja kiitos kuvakehuista. Laitetaan tätä taitoa eteenpäin sitten muille åblogilaisille! ;)

   Poista
 2. Huokailen aina tätä samaa mantraa, mutta sinulla on vaan niin hienoja kuvia. Aah, inspiraatiota!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saat huokailla, kivalta se kuulostaa vaikka tällainen Viivi Vaatimaton oonkin. Kiitos ja ole hyvä inspiraatiosta! ;)

   Poista
 3. Kiitos itsellesi! Ihan mahtavaa, että saatiin niin iso porukka paikalle jo heti ensimmäisellä kerralla. Otetaan pian se lupaamasi valokuvausopastuskerta ohjelmaan - ihania kuvia sinulla. Blogistani löytyy nyt kuva kauniista nutturastasi. Paljon muuta sinusta ei sitten kyllä enää näykään kun olit jäänyt pahasti toisten taakse... "Tötterö" on kuitenkin ikuistettu ;) Mukavaa viikkistä, oli kiva tavata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä ihan huippua! Kiitos vain kaikille! Todellakin otetaan, olen nyt jo aivan innosta soikeana. :) Kiva, että tötterö löytyy sieltäkin. Oon sun blogissa jo pariin otteeseen käynyt, mutta heti kun on aikaa luen sitä tarkemmin läpi. Oli kyllä kiva tavata. :)

   Poista
 4. Löysin sun blogin äsken, ja pakko kommentoida et asun samaisessa taloyhtiössä missä Sistuksen G:n on, ja muistan kun käveltiin siitä ohi tuon tapahtuman hetkellä ja kommentoi miehelleni et kato tuol on jotkut kekkerit :) Kiva tietää mitä siellä tapahtuikaan :D
  Opetteln vasta järkkärin käyttöä, ja sulla olikin tuolla tosi hyviä neuvoja sen käyttöön. Pitää ruveta taas vähän opiskelemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, olipa hauska sattuma! :D Joo, laitan pian lisää kuvausvinkkejä, tervetuloa vaan blogiin!

   Poista
 5. Oli niin kiva nähdä suakin pikaisesti! Harmi etten ehtinyt enempää jutskailla teille, mutta toisella kerralla sitten :) Toivotavasti mahdollisimman pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä, jutellaan ihmeessä ensi kerralla! Kiva, että tän avulla löysin sun blogiin. :)

   Poista

Lähetä kommentti