Perusperjantai

Perjantaipäivitys sunnuntain kunniaksi. Arkiviikon viimeisenä päivänä ei tarvinnut kuskailla poitsua hoitoon, koska pojat olivat molemmat kotona. (Tai ei ne kyllä kotona ollu, vaan luuhasivat missä sattuu.) Muuten aika perusperjantai. Hyvin laiska sellainen.

Karsee tunnin torkutus. Aamukiharat. Vähän ripsaria peittämään pahin väsymys. Kello on 7.45.

Mukaan napattu jugurtti ja töihin köpöttelyä. Kello on 8.05.

Motarin ylitys. Aamuruuhkakin on jo hellittänyt. Kello on 8.07.

Aamupala nro 2 työpöydällä. Alakerran sodexosta. Kello on 8.15.

Töitä. Väistötiloissa, koska duunipaikka on rempassa. Huomaa Tuomiokirkko! Kellon on jotain.

Lounasta Ravintola Maunossa. Jotain makaronimössöä. Yh. Kello on 11.15.

Kahviaika! Kello on 13.30.

Kotia kohti. Kello on 16.10.

Kotona odotti lapsi siistissä uudessa tukassa ja iloisena uudesta palkintolegosta. Kello on 16.20.

Suttuinen omakuva. Onpas jo hämärää. Kello on vasta 16.30.

Kauppaan. Kello on 16.45.

 Kaupasta kotiin. Kello on 17.50.

Kauppakassin purku, jotain syömistä ja suihku sekä häröilyt. Kello on jotain välillä 17.15-19.

Telkkuperjantai! Ohjelmien lomassa pyykkien viikkausta. Kellon 19.30.

E nukkumaan. Vanhemmat sohvalle potslojoo. Kello on noin 21.00.

En tiedä millaisen kuvan tämä blogi meidän arjesta antaa. Mutta tämmöistä se on 5/7. Ens kerralla jotain jännempää!


P.s. Sain vinkkauksen, että tänne ei voi kommentoida anonyyminä ollenkaan. Kuvittelin sen asetuksen olevan päällä, siispä muutin sen. Eli nyt kaikki voivat kommentoida kirjautumatta. :)

Kommentit

 1. Olipa ihana postaus!! Kuulostaa mukavalta ja rennolta, yhdessäololta. Vaikka arki välillä väsyttää, aina tuntuu että pitää tehdä ruokaa, pestä pyykkiä ja siivota, niin silti tärkeintä on ne yhteiset hetket. Ihana tuo, missä heijastetaan pikku myytä seinälle. Se on juuri sellaista ihanaa yhteispuuhastelua. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä (kerrankin) niin rento päivä, että oksat pois! Joo nuo läpyskät on itseasiassa heseltä (pojat kävi, en minä! :P). :DD En edes tutkinut mikä niiden tarkoitus on, kai ne on sellaisia piirrustusjuttuja, mutta tuo seinään heijastaminen oli hauskempaa. E nauroi ihan kippurassa kun valoa siirtämällä kuva suureni ja pieneni.

   Poista
 2. Ihana postaus :) Välillä tuntuu että arki on iha hurjan kiireistä, mutta tää postaus toi sellaisen rennon ja kiireettömän tuntuisen arkipäivän- vai tuntuuko se vaan? ;) Ihanaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä se meillä yleensä onkin ja tämä oli oikein laiskiaispäivä. Normipäivänä ei sitä kuvaamaan edes ehtisikään. ;) Samoin sinne!

   Poista
 3. Hauska postaus. Tälläista se arki on monellakin. Meillä vähän erilaista, kun kotona vielä olen lasten kanssa. Kiva kurkistaa välillä muidenkin arkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari! :) Joo minustakin arkipostauksen muiden blogeissa on kivoja. Tämä ei kyllä ihan vastaa todellisuutta kaikessa rentoudessaan, mutta kuten todettu niin normaalina kiirekiirekiire-päivänä ei mitään kuvailla ehtisikään. :D

   Poista
 4. Kiva postaus minustakin :). Viimeksi itse tehnyt arkipostauksen aikana, jolloin oltiin vielä kotona, joten oliskohan aika päivittää? Mutta missä hitsin välissä niitä kuvia ehtii ottaa :D? "Joo, venytetään vielä vähän aikaa tätä päiväkotiinlähtöä, niin äiti ottaa pari kuvaa." Sounds like a plan ;)!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti