Ihana kamala ihastus

Olet etsinyt sitä oikeaa jo pitkään. Sinulla on ehkä mielessä tietyt kriteerit. Et etsi täydellistä, mutta sitä sellaista oikeaa persoonaa. Täytyy olla jotain twistiä. Olet käynyt eri paikoissa ja pettynyt näkemääsi ja kokemaasi. "Kyllä sen sitten tuntee kun se oikea tulee vastaan." Ne sanoo.

Olet ehkä selannut nettiä. Kysynyt kavereilta, tietääkö ne jonkun sopivan. Soitellut. Viestitellyt. Joku on ensin tuntunut oikealta, mutta hetken mietittyä huomasit, että ristiriidat ovat liian isoja. Ei tämä tulisi toimimaan. Harmi. Me oltais näytetty niin hyviltä yhdessä.

Tiedättekö sen tunteen? Kun olet iskenyt silmäsi johonkin. Mutta jokin estää sinua ottamasta seuraavan askeleen. Onhan se iso riski.  Pelkäät, että joku vie sinua parempi sen sinulta nenän edestä. Olet ehkä suunnittelut jo yhteistä tulevaisuutta, vaikka nykyhetkeäkään ei vielä ole.

Se kutkuttava tunne.

Meillä on se. Me olemme löytäneet sen oikean. Sen, joka tuntui kodilta heti pääsimme pihaan. Ei sen sisäpuolenkaan niin väliä, aina voi remontoida. Kunhan pääasiat ovat kohdillaan. Myönnän, se ei ole mikään ultimaattinen unelmakoti. Koska budjetti, koska aika. Mutta, se on tämän hetken unelma. Omat seinät ja oma piha.

Me ollaan omakotitaloasujia, vaikka voissa paistais. Yritettiin rivitalossa. Kahdesti. Ei toimi. Kokeiltiin kerrostaloa. Kerran, mutta ei kerta semmoista asujaa tee. On ollut kivaa, mutta tässä mihin iskimme silmämme - on sitä jotain. Jotain tosi tavallista, jota nyt kaipaamme. Arki on jotenkin niin värikästä, että koti voisi olla ihan tavis. 

Me ollaan niin vaativia. että asunnon lisäksi olemme etsineet sitä oikeaa asuinaluetta. Sellaista, jossa naapurit sanovat, että "täältä emme halua pois muuttaa". Kivat naapurit ja paljon naapurin kakaroita...kavereita lapsille.

Nyt on se tunne. Iiiiik! Olisitko meidän, olisitko?Omat ikkunat, joita pestä? ;)


Kuvituskuvana vanha kuva rivariajoilta.

Kommentit

 1. Oii! Ihanaa, tuo tunne on vaan niin mahtava.

  Onnea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu apua, mut se ei siis millään tavalla oo vielä meidän. Nyt vaan löytyi se ensimmäinen, oikeasti, potentiaalinen. :) Toivotaan toivotaan!

   Poista
 2. Uuuuu! Ihanaa!! Siis mullahan oli juuri tuo tunne kesällä kun käytiin meidän remppakodilla ensimmäistä kertaa!! Mähän en meinannut pysyä housuissani, olin tekemässä tarjousta jo paikan päällä. Ja tarjous jätettiinkin sitten heti illalla. Yhden vastatarjouksen myyjät tekivät, mutta saimme sen hinnalla millä halusimme. Nyt on niin ostajan markkinat varsinkin okt-kaupoilla, että uskon teidän kyllä sen saavan! Tai toivottavasti muilla ostajilla olisi jotain esteitä, kuten oman asunnon myynti.. Me otettiin riski, ja pyydettiin pankilta tuplarahoitustarjous. Uskottiin, että kyllä meidän kompakti rivari hyvältä alueelta kaupaksi menee, niin siks uskallettiin.. Mutta kyllä kuule ahdisti ja jännitti, kaikki.. Se okt:n ostaminen tuntuu niin isolta, ja pelkää vähä osaakohan huomioida kaikki.. Mutta siis hyvin kävi, omasta asunnosta saatiin tarjous samalla viikolla kun ostettiin tuo uusi! :) pidän teille paljon peukkuja!!!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa! Toivottavasti se olis teidän kohta. :) Mä täällä edelleen haaveilen unelmakodista ja en kanssa kyllä osais missään muualla asua kuin omakotitalossa.

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti haaveenne toteutuu! Muistan vieläkin tuon tunteen elävästi, vaikka siitä on jo 18 vuotta. Olen palannut siihen blogissanikin useampaan otteeseen. Valoa marraskuun hämärään! tuikku

  VastaaPoista
 5. toivottavasti se on kohta teidän oma!

  VastaaPoista
 6. Osuipa tämä(kin) postaus täydellisesti omaan elämäntilanteeseeni! Ollaan juuri saatu rivari kaupaksi, ja seuraavan kodin etsintä on kuumeisesti käynnissä. Yhdestä talosta tuli kesällä tuo fiilis, mutta sen sijainti oli liian mahdoton arkeamme ajatellen. Kriteereitä on monia... Kolmen kuukauden päästä pitäisi asua jossain muualla kuin tässä. Jänniä aikoja!

  VastaaPoista
 7. Ooooh! Mä niin tiedän ton tunteen, sillä mekin ollaan löydetty meille kiva uusi koti, mutta pyöritellään ihan samoja juttuja päässä kuin tekin. Ja ne on isoja juttuja ne! Mähän olen jo päässäni muuttanut sinne, vaikka ihan kaikki on vielä täysin auki. :) Psst! Mä laitoin sulle s-postia! Käypp kurkkaas ku ehdit! :)

  VastaaPoista
 8. Iiiiiiiiiikk!! Ihanaa! Peukut täällä pystyssä teille :)))

  VastaaPoista
 9. Ajeltiin siitä pari päivää sitten ohi ja niin jo näin teidät sinne hoodeille! Mä niin toivon, et tää ois se the One!

  VastaaPoista
 10. Oi, kuulostaa hyvältä :)! Peukut pystyssä täälläkin :)!

  VastaaPoista
 11. Hui. Jänniä aikoja :)) Mä toivon, että teette hyvät kaupat ja saatte sen mitä haluatte :))

  VastaaPoista

Lähetä kommentti