Salainen kesäparatiisi

heinäkuuta 03, 2015

Helle yllätti heinäkuussa! En ole mikään auringonpalvoja. Monen päivän kuumuus kammotuttaa, mutta tällainen parin päivän aurinkoihme keskellä kesää on vain mahtavaa. Sitä afrikkalaista helleaaltoa odottaen. Phiuuh. E sai siis heti testiin ihanan Lindexin banaanipaidan, en tiedä kumpi meistä kiljui enemmän innosta sen nähdessään. Se on niin hauska, sopii meidän banaanipojalle kuin nenä päähän.

Tänään puistoilimme koko päivän. Ensin kaupan kautta yhteen puistoon kiipeilemään ja syömään eväät. Sitten varusteiden vaihto kotona ja toiseen puistoon pulikoimaan. Huomasimme edellispäivänä, että lähipuiston kahluuallas on avattu. Viime kesänä se oli remontissa ja sitä edellisenä en edes tiennyt sellaisen olemassa olosta. Itseasiassa luulin, että sitä oltiin hävittämässä viime kesänä kokonaan. Tuntui niin absurdilta, että leikkipuistossa saa tänäpäivänä olla sellainen uima-allas. Ihan mielettömän sympaattinen paikka keskellä puutaloaluetta! Kuin pieni salainen kesäparatiisi. Turku pistää parastaa nyt vielä ennen meidän muuttoa.

Illalla otettiin vielä poikien kanssa äkkilähtö mökille. Isimies kyyditsi meidät tänne, jotta voimme huomenna nauttia edes yhdestä hellepäivästä mökkirantsussa ennen kuin mökki pitää luovuttaa.

Nyt on loman tuntua!

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Meiltäkin löytyy pojalta banaanivaatetta, ihania!! Ja ihania kuvia, nyt on kyllä niin k e s ä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ihan parhaat, en ollut huomannut sellaisia aiemmin. Ihanaa kun tuli edes hetkeksi kesä! <3

   Poista
 2. Entä mistä on tuo pikkuveikan body/asu? Aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tajunnutkaan, että sen erottaa tuosta noin hyvin. Harmitti, ettei tullut tuosta bodysta kunnon kuvaa otettua. Se on (tässä yhteydessä nyt valitettavasti) kirppislöytö, Seppälän mallistoa. Tuskin enää saatavilla, ellei käy hyvä munkkituuri. :)

   Poista

INSTAGRAM | @lindsonja

Uusimmat postaukset