Meidän (uudet) iksut

Olen tullut siihen tulokseen, että mä toimin valolla. Kävelevä aurinkopaneeli siis. Talvikin on ihana, jos siis on maa on valkoinen. Kevätaurinko on kaikessa suloisuudessaan niin ilkeä, että paljastaa aina miten karmeelta meidän luolassa näyttää ja sitten iskee armoton sisustushinku...kai kaappien tyhjennystä ja roskien vientiä voi kutsua sisustamiseksi?

Sisustuskärpäsen puremaan löytyi halvat lääkkeet Ikeasta. Viime lauantain salitreenit vaihtuivat mielihyvin pieneen iksureissuun - että jos vaan jotain ihan pientä... (Ja tällä kertaa se jopa pysyi siinä pienessä.) Blogeissa on esitelty paljon kodin Ikeat, mikä oli hausta haaste. Kiva nähdä miten erilaisia koteja niistä niin tutuista huonekaluista saakaan kun niihin lisätään perheen henkilökohtaiset tavarat ja mieltymykset.

Viime Ikea-reissusta on aikaa ja valikoimiin oli tullut vaikka mitä kivaa uutta. Ikeasta tuntuu löytyvän yhä useammin halpaversioita valloillaan olevista sisustustrendeistä, mikä on tavallaan kiva, mutta toisaalta se saattaa lisätä kulutushysteriaa kun niistä kuoseista ja malleista saa ähkyn, ja pitää löytää taas uusia juttuja. Olen huono luopumaan tavaroista, mutta jos niin tapahtuu, niin niille on löytynyt helposti uusi sijoituspaikka lähipiiristä. Eteinen kaipaisi uudistusta ja kenkähyllylle on onneksi tiedossa uusi koti jo etukäteen...

_DSC7310

Miksi pitää olla ihan tolkuton määrä sellaista rumaa pikkutavaraa, jolle on vaikea keksiä mitään oikeaa paikkaa, mutta ei voi lojua pöydälläkään. Virkkaamani korit tursuaa niistä tavaroista ja nyt niille on piilopaikka. Vanerinen laatikosto näyttää hetken kivalta naturaalina, mutta tuunausideat pyörii jo päässä!

_DSC7300
Pienikasvihuone oli ihana yllätys. Piti jo viime kesänä rakennella vanhoista kehyksistä tuollainen, mutta sitten tuli asunnon vaihto ja projekti jäi sen hässäkän jalkoihin. Tuon peltisen version nähdessäni, en miettinyt kahta kertaa. I-ha-na-! Ostamani narsissi kasvoi yhdessä yössä niin, että piti avata luukku.

_DSC7306
_DSC7303
_DSC7315
Kuvan Expedit on vanha ostos, mutta kuvasin hyllykön, koska kirjat piti laittaa takaisin hyllyyn kasvihuoneen tieltä. Tarvitsisimme isomman kirjahyllyn, osan kirjoista joutuu piilottamaan piironkiin. (Ja lisää kirjoja myös!)

_DSC7285
Salmiakkikuvioita ja pastellisävyjä, say no more!

Kommentit

 1. Tosi ihanat ikeat! Tuota vanerilaatikostoa olen minäkin hipelöinyt ja pitänyt ostoskärryssä asti, mutta vielä se on kauppaan jäänyt.. Tilpehööreille just täydellinen!

  Ihanan näköinen on myös tuo minikokoinen kasvihuone. Niin, teillä näyttää muutenkin tosi kauniilta. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat ostokset! Yksi kysymys, mistä Ikeasta tuo vanerinen laatikosto siis on? En löydä sitä Ikean sivuilta, niin mietin että mistä niitä saa. Mäkin nimittäin haluan sellaisen!! :D

  VastaaPoista
 3. Teillä on niin kauniin näköistä, ihanat ostokset ja ennen kaikkea ihanat kuvat! :)

  Ostin joskus kymmenen vuotta sitten Ikeasta tuollaisen vanerisen laatikoston, mutta silloin vaneri oli niiiin out. Mies laittoi siihen jotain kummaa petsiä tms. ja nyt se on ihan kamalan näköinen. :D Se nököttää siis vaatehuoneen hyllyssä täynnä sekalaista pikkutavaraa kuten nuppineuloja ja nappeja.

  VastaaPoista
 4. Tosi kivoja kaikki! Oon ihan samoja juttuja ihastellut Ikeassa, mut en ole kyllä ostanut. Paitsi tietty Expedit löytyy kaksin kappalein.

  VastaaPoista
 5. Ikealla olisi nyt paljon kivaa ostettavaa uudesta mallistosta. Tuo vanerilaatikosto on kiva! Sait muuten uuden lukijan:) käväisemään vastavierailulla;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti