Winter is coming


_DSC0856
_DSC0857
_DSC0866
_DSC0863

Arvasin, että näin käy, mutta oli silti hirveä sokki kun olikin jäätävän kylmä kun ulko-oven avasi. Mutta se on jotenkin myös ihanaa. Rakastan talvea. Hirveä hinku shoppailla itselle jokin muhkea neule. (Koskahan sitä olisi ylipänsä ostanut itselleen mitään vaatetta. Kaipaisin uudet kengät, takin ja no niitä vaatteita muutenkin ennen kuin näytän ihan joltain Eemeliltä reikäisine housuineni...)

Aamulla oli päiväkodissa söötti tilanne kun yksi poika tuli heti eteisessä sanomaan poitsulle, että "O ei ole tänään täällä, mutta voit kyllä leikkiä minun kanssa." Eevee on tiiviisti leikkinyt yhden pojan kanssa ja olen huolehtinut, että mitä sitten kun tämä poika ei olekaan hoidossa. (Täytyy vielä kysellä, että kai kaverukset sitten yhdessä myös ottavat tämän kohteliaan pojan mukaan leikkeihinsä.)

Kommentit

  1. Muhkeaa neuletta oli itselläkin ikävä. Lähdin aamulla ulos ilman takkia ja sukkia ... Pöh mitä typeryyttä. talvi tulee, tuoksu on jo täällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se talven tulon tuoksu on kyllä niin ihana, mutta niin on toisaalta se keväänkin. Olenkin useasti maininnut, että pidän siitä, että meillä on nämä vuoden ajat. :)

      Poista

Lähetä kommentti