Aikuisten koti
Meillä on olkkarissa uusi hylly tai kaappi taimikälie. Oon aina nauranut, että meillä on tällainen Ikean katalogi-koti, mutta loppujen lopuksi meillä on varmaan keskivertoa vähemmän Ikeaa kotona. Uusi Bestå on ihan "besto". Vanhat (siis tosi vanha) Expedit-hyllyt sai vihdoin lähtöpassit...tosin ei kovin kauas. Toinen 4x4 päätyi Eevelin huoneeseen samaa virkaa toimittamaan eli ihan kirjahyllyksi. Ja toinen nelikkö muutti olohuoneen toiseen nurkkaan. 

Anyhow, tuo uusi hylly on lähestulkoon muuttanut meidän elämän. Sen ulkomuoto oikein huutaa siisteyttä ympärilleen. Tekisi mieli koko ajan olla pyyhkimässä pölyjä, siivota ja rakentaa uutta asetelmaa. (Oi, tämä tauti on leviämässä myös muualle kotiin, mutta se on eri juttu se.) Bestå on niin kliini ja simppeli - jopa ihanan yllätyksetön, että olen itsekseni naureskellut meidän olohuoneen sisustuksen tulleen vihdoin aikuisikään. Expedit-hyllyistä tulee hieman väkisin mieleen joko opiskelijakoti (edullinen ja simppeli) tai sitten joku hieman boheemi koti (edullinen ja huoleton).

Sitä paitsi tuo nielee ihan älyttömän paljon tavaraa sisuksiinsa. Ja pieni ulkokultaisuus sopii mulle. Näyttää nätiltä ja voi rauhassa istua illalla katsomaan telkkaria kun ei tarvitse ahdistua näkyvistä laskukasoista, kirjahyllystä alas revityistä kirjoista ja muusta pikkusälästä joka oli helppo laskea hyllyn päälle kun muuta paikkaa ei löytynyt.

Haaveissa saada lisää näitä ihmekaappeja!

Kommentit

 1. Mä kans mietin usein, että meidän koti on oikea Ikea-katalogikoti. Vähän jopa ärsyttää se paikoitellen, mutta usein kyllä tykkään Ikean tavaroista tosi paljon, joten siksi kai niitä tulee hankittua. Ja kyllä se edullinen hintakin vähän auttaa... Kiva tuo teidän kaappi, tykkäään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja kyllähän sitä helposti saa tehtyä yksilöllisen näköistä niillä tekstiileillä ja pienesineillä...tosin jos nekin on kaikki ikeasta niin sitten. ;) Ja mikäs siinäkään, musta tuntuu, että Ikea on nykyään tosi hyvin aallonharjalla. Vielä hetki sitten taisi tulla hieman trendien perässä, mutta esimerkiksi joulukoristeiden suhteen on aika tätä vuotta kyllä.

   Poista
 2. Samainen kaappi on meillä ja sieltä löytyy kotitoimistoni. Se sulautuu paikkaansa, tosiaankin levittää siisteyttä ja järjestystä ympärilleen, vaikka sisällä on melkoinen sekamelska. Kaikki löytyy kyllä :) Sen päälle on kiva tehdä asetelmia. Meillä kaappi on kiinnitetty seinään ja on niin kiva. Hyvää jatkoa uuden ihmekaapin kanssa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan paras kaappi evö! Niin on, mun tekis mieli joka päivä vaihtaa asetelmaa. :D Oi, seinään kiinnitetty. Mulla on tuolla tosi paljon kirjoja ja tuo metalliosa notkahti jo nyt keskeltä. :O Kiitos! <3

   Poista
 3. Kaikessa yksinkertaisuudessaan kaunis kaappi. Tykkään :)

  VastaaPoista
 4. Juuri kotiuduin ikeasta kahden hektar-lampun kanssa. Mä en edes kehtaa kirjoittaa montako expeditiä ja hemnesiä ja stocholmia jne kodistamme löytyy... Mutta tosi kiva ja simppeli kaappi. Voi miten innostuin ajatuksesta että kaiken saisi piiloon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, et taida suinkaan olla ainoa. ;) Tuo on kyllä niin ihanan simppeli ja haaveilen, että joskus olisi tuollainen kaappiseinä. Voisi olla aika hauska tapa piilottaa PALJON tavaraa. :)

   Poista
 5. Näyttääpä ihanalta; just silleen sopivasti aikuismaiselta :)!

  VastaaPoista
 6. Tuo on kaunis kaappi ja se on mielessä tulevaan kotiin - kunhan se ensin löytyy! ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti